LÄMPÖKUVAUKSIA

Yuneec H 520 kopterilla ja

CGOET H520 Lämpökameralla.

Kameran ominaisuudet

  • Kaksoiskuva gimbaalikamerajärjestelmä
  • Lämpötilanmittaus ja näyttö
  • Säädettävä lämpötilan mittausasteikko, joka keskittyy relevanteille alueille
  • Gimbaalilla kiinnitetty infrapunakamera tarkan näyttökuvan saamiseksi
  • Dual HD ja infrapuna nauhoittavat samanaikaisesti
  • Lämpökamera ratkaisu

CGOET on innovatiivinen lämpö- ja hämäräkuvauskameran yhdistelmä, jossa on 360° akselinsa ympäri pyörivä 3-akselinen gimbaali. Lämpökamera mittaa selektiivisesti kuvattavan kohteen lämpötilaa ja ilmaisee suhteellisia lämpötilaeroja.  IR-objektiivin jäännösvalon herkkyys on 20 kertaa ihmissilmää herkempi ja se ottaa erinomaisia kuvia varsinkin heikossa valaistuksessa.

360° -rotaatio
CGOET-kameragimbaali pystyy jatkuvaan 360 °:en pyörimisliikkeeseen kääntymisakselin ympäri. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus, yhdistettynä H520:n ylöspäin kääntyviin laskutelineisiin, tarjoaa käyttäjälle jatkuvan 360°:en esteettömän kameranäkymän ja kyvyn jatkuvasti panoroida kameraa dronen pysyessä paikallaan ja vakaana ilmassa.

Kaksoisobjektiivi
1080p:n hämäräkuvaus- ja lämpökuvauskameran päällekäiset IR- (suom. lämpökuvaus) ja RGB-kuvat tarkentuvat yhdeksi tarkaksi kuvaksi. Ota infrapuna- ja videokuvat samasta paikannetusta kohteesta yhden lentosuunnitelman avulla. Keskity asianmukaisiin kuva-alueisiin CGOET-säädettävän lämpötilan mittausasteikon avulla. Erilaiset värispektrit mahdollistavat lämmönlähteiden tarkan visualisoinnin.

Monipuolinen lämpökamera
Lämpökuvauksen tuottama data on arvokasta mm. aurinkopaneelien toiminnankartoituksessa, lainvalvonnassa, tulipaloissa, etsinnöissä, pelastustehtävissä sekä rakennusalalla. Yuneec CGOET tarjoaa paitsi lämpökuvia myös hämäräkuvausominaisuuksia, kun haluat kuvata hämärissä tai pimeissä ympäristöissä. Sekä lämpö- että RGB-kuvat tallennetaan samanaikaisesti erillisiin virtoihin toiston ja muokkauksen helpottamiseksi.